10 Χρωματικές Επιλογές για το Παιδικό Δωμάτιο

ΠΑΙΔΙ & ΧΡΩΜΑ  •  10 Φεβρουαρίου 2023
Kraft paints Tangerine twist

Καθημερινά, ο χρόνος που τα παιδιά μας περνούν στο δωμάτιό τους είναι πάρα πολύς. Επομένως η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε αποκτά μεγαλύτερη αξία και συνδέεται άμεσα με τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Γι’ αυτό και η KRAFT Paints φροντίζει για τα παιδιά μας, ώστε να μην επιβαρύνει την ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος με τα προϊόντα της. Τα πιστοποιημένα χρώματα της οικογένειας Master εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα στους χώρους που ζουν τα παιδιά σας!

Συγκεντρώσαμε 10 αποχρώσεις που πιστεύουμε ότι θα μεταμορφώσουν το δωμάτιο του μωρού ή του παιδιού σας σε δωμάτιο βγαλμένο από περιοδικό design!

kraft paints CG459 To proto Fili

1. CG 451 To proto fili

Μα πείτε μας, δεν επιλέγετε αυτό το χρώμα και μόνο από το όνομά του; Εμείς το λατρέψαμε και πιστεύουμε ότι θα ντύσει μοναδικά τους τοίχους και τα όνειρα κάθε μικρής πριγκίπισσας!

2. KR 1014 Sundown /F

Μόλις ο ήλιος πέσει, τα χρώματα γίνονται παλ και υπέροχα. Αφήστε το γλυκό συναίσθημα αυτό να πλημμυρίσει το παιδικό δωμάτιο δίνοντας νότες elegance που διαρκούν στον χρόνο. 

kraft paints KR1014 Sundown
kraft paints CG503 Fyllo Elias

3. CG 503 Fyllo Elias

Σύμβολο ειρήνης, σοφίας, γονιμότητας, ευημερίας και τύχης από την αρχαιότητα ως σήμερα, η ελιά κατέχει σημαντική θέση στην καθημερινότητα των Ελλήνων και το χρώμα της μας ηρεμεί δημιουργώντας ένα αίσθημα μοναδικής γαλήνης. Το αγαπήσαμε αυτό το χρώμα! Εσείς; 

4. CG 503 Efxaristo

Η πιο όμορφη λέξη της ελληνικής γλώσσας, γίνεται χρώμα που θα "ντύσει" το δωμάτιο του γιου σας και θα του προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας που όπως και να το κάνεις είναι απαραίτητη στα αγόρια! Συμφωνείτε;

kraft paints CG508 Efxaristo
kraft paints CG457 Sagapo

5. CG457 S’Agapo

Το πιο γλυκό χρώμα της KRAFT Paints έχει και το πιο γλυκό όνομα. Οι κόρες σας θα πάθουν υστερία χαράς μέσα στο νέο τους δωμάτιο ενώ ξαφνικά όλα τα κάδρα και τα έπιπλα θα αναδειχθούν με έναν εντελώς μαγικό τρόπο! 

6.KR1898 Floral Fantasy /F

Γνωρίζατε ότι η υγιεινή ατμόσφαιρα αυξάνει τα επίπεδα της άνεσης και σε συνδυασμό με ένα όμορφο αισθητικά περιβάλλον μπορεί να ανεβάσει τη σεροτονίνη, αλλιώς την ορμόνη που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα συναισθήματα; Η απόχρωση Floral Fantasy είναι ιδανική για έναν τοίχο εφηβικού δωματίου σε συνδυασμό με μια πολύ ανοιχτή version του για να μην σκοτεινιάσει ο χώρος! Είναι βέβαιο ότι οι έφηβοι θα λατρέψουν το δωμάτιό τους με αυτή την αλλαγή!

kraft paints Flora Fantasy
kraft paints Almost Grey

7. KR1071 Almost Grey /F

Υπάρχουν και εκείνα τα παιδιά, στην εφηβεία ή την προεφηβεία που απλά δεν θέλουν χρώμα. Είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο. Το "δεν θέλω χρώμα" όμως δεν συνεπάγεται με το λευκό. Επιλέξτε το πολύ γλυκό Almost Grey και θα δείτε ότι ακόμα κι αν δεν το παραδεχτούν, τα γλυκά εφηβάκια θα το λατρέψουν! Το συγκεκριμένο χρώμα μάλιστα, το επιλέγουν και πολλές νέες μαμάδες για τα μωρά τους, προκειμένου να τοποθετήσουν επάνω του αυτοκόλλητα με αστεράκια, rainbows, unicorns ή το όνομα του μωρού τους!

8. CG 465 Kalo Mina /F

Όταν το χρώμα έχει από τη φύση του τόσο θετική διάθεση, τότε και το παιδικό δωμάτιο ακολουθεί πιστά! Επιλέξτε την απόχρωση "Kalo Mina" και είναι πολύ πιθανό να την αγαπήσετε τόσο που να την επεκτείνετε και σε άλλα δωμάτια του σπιτιού σας! Στο σαλόνι για παράδειγμα!

kraft paints Kalo mina
kraft paints Love Bird

9. KR17 11 Love Bird /F

Το love bird της Kraft Paints είναι ό,τι πιο όμορφο μπορείτε να κάνετε στο δωμάτιο του γιου σας. Αν λατρεύει το διάστημα, τους πλανήτες και τον έναστρο ουρανό, φέρτε τα όλα... δίπλα στο κρεβάτι του! Επιλέξτε να βάψετε έναν τοίχο με αυτό το υπέροχα γλυκό navy blue και αφήστε τον μικρό σας αστρονόμο να ονειρευτεί ότι εξερευνά το διάστημα!

10. KR1333 Tangerine Twist 

Κλασικό αγαπημένο χρώμα των παιδιών, δημιουργεί αίσθημα ευτυχίας, προσφέρει ζωντάνια και χαρά! Ανάμεσα στο σομόν και το peach, αυτή η έντονη πορτοκαλί απόχρωση θα κάνει το δωμάτιο του παιδιού σας να μοιάζει βγαλμένο από παιδικό όνειρο!

Kraft paints Tangerine twist

Το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε ποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα στην ψυχοσύνθεση του δικού σας παιδιού!